Beste Leden,    

    

Het is al weer een tijd geleden dat we iets van ons hebben laten horen.
De situatie  van vandaag de dag is ook niet om over een huis te schrijven, want we mogen nog steeds niet darten, en inmiddels hebben we te maken met een lockdown.
Onze gedachten zijn bij de aangesloten horeca gelegenheden die in echt zwaar weer zitten, en geen idee hebben hoe ze hun hoofd boven water moeten houden.
Zodra de gelegenheid zich voordoet, en er weer een open samenleving is, zullen we direct van start gaan, zodat er weer inkomsten zijn voor hun.
Het wordt dan een halve competitie in poule systeem omdat we iedereen evenveel uit en thuiswedstrijden willen laten spelen.
Dit wordt nu, op dit moment, uitgewerkt om direct te kunnen starten als de gelegenheid zich voordoet. Maar wij zijn bang dat dit nog enige tijd gaat duren, zeker na de persconferentie van 14 december jl.

Het zijn sombere tijden, vooral met de kerst, waarbij het samen zijn met de familie hoog in het vaandel staat. Samen kijken naar de WK darts bijvoorbeeld die van start gaat  op 15 december.
Hebben we tenminste nog iets te kijken in plaats van de zoveelste kerstfilm, of talkshow over corona. Ja, we zijn corona moe, maar we hebben geen keuze dan de regels te volgen.
En hoe beter we die volgen, des te eerder zijn we weer aan het darten.
Wij hopen 2020 gauw af te sluiten en 2021 in te gaan met de gedachten dat alles voor iedereen  goed gaat komen.
Voor ons als bestuur staat gezondheid boven aan ons lijstje en hopen iedereen in 2021 gezond en wel weer aan het darten te krijgen in zijn of haar geliefde speelgelegenheid.
Rest ons niets anders dan jullie fijne feestdagen, een voorspoedig, maar vooral een gezond 2021 toe te wensen.

Namens het bestuur van de Kempense Darts Organisatie
Voorzitter
Harriëtte van de Wakker

TEAMBEHEER