Afscheid van Martin Wagemans

Jullie lezen de kop goed.
Na een kleine 20 jaar werkzaam te zijn geweest voor de KDO, heeft Martin te kennen gegeven er mee te stoppen met ingang van het nieuwe seizoen.
Dit zat er natuurlijk een keer aan te komen, maar als de mededeling komt valt deze toch rauw op je dak.
Voor sommige van jullie kan het een zegen zijn, maar voor de meeste binnen de organisatie, is hij de draaiende motor in het geheel.
Martin Wagemans als competitieleider, oftewel chef de Clinique zoals we gekscherend riepen als er zaken gedaan of geregeld moesten worden.
De man heeft een kleine 20 jaar lang gemiddeld 20 uur per week besteed aan onze organisatie met al zijn hoogte en diepte punten.

Hij was er altijd. Voor mij persoonlijk, als voorzitter, mijn rechter en linkerhand, net als de overige bestuursleden trouwens, maar de kennis van Martin gaat verder dan alleen de competitie, hij beheerde ook de complete ledenadministratie.
Een ieder kon hem iets vragen en het werd geregeld, als het in zijn macht lag.
We hadden een strakke competitie dankzij Martin die deze met een ferme hand regelde.
Wij zullen in Martin een lid gaan missen die met ziel en zaligheid een enorme berg werk verzet heeft in het belang van de dart- sport en de KDO.
Nadat vorig jaar hem een zware operatie ten deel viel hebben wij als bestuur een nog beter beeld gekregen over het werk wat Martin gedurende de competitie moest verzetten, om dan nog niet te spreken over de periode na de competitie.
De finale dagen, het behandelen van alle inschrijvingen, in elkaar zetten van de competitie.
Het klaar maken van de competitie in al zijn facetten.
Jullie staan er misschien niet bij stil maar dit gebeurd allemaal vrijwillig in de vrije tijd van een persoon met een groot dart hart.
Martin heeft aangegeven dat het tijd wordt voor zijn privé leven dat hij voort gaat zetten in Den Bosch.
Wij zullen zijn inzet, motivatie, persoonlijkheid, eigenlijk alles aan hem gaan missen.
Martin ontzettend bedankt voor alles wat je betekent hebt voor onze sport en organisatie.

Namens ons allemaal heel veel succes voor de toekomst in Den Bosch.

TEAMBEHEER