Verslag NDB ranking 4-maart-2018 te Driebergen-Rijsenburg

88 junioren, 32 aspiranten en 17 meisjes hebben de weg naar Driebergen-Rijsenburg gevonden.

Britt, ons enigste meisje, zat in de poule met Aranka en Chantal. Britt wist de eerste wedstrijd overtuigend te winnen. Helaas had ze de tweede wedstrijd wat meer pech met de dubbels en verloor ze met 2-0. Ze ging door de winst naar de winnaarsronde waarbij ze de eerste wedstrijd tegen Julia Sengers mocht gooien. Deze wedstrijd wist ze met 3-0 te winnen. Britt verloor bij de laatste 16 van Kyana Frauenfelder met 3-1. Goed gedaan Britt!

Thomas.. Tjsa ik moest het kort maar krachtig houden. Hij heeft 3-2 verloren van Gideon Regterschot. Hij kreeg een 2e kans in de verliezersronde maar ook deze verloor hij met 2-0. Helaas Pindakaas. Volgende keer beter!
Mike was in de winning mood! Hij won de eerste wedstrijd met 3-0 van Indy Gul daarna wint Mike 3-1 van Donny de Jong. Bij de laatste 16 moest Mike het aanleggen tegen Jurjen van der Velde, Mike kwam net iets te kort en verloor hier met 3-2.
Lorenzo D wint de eerste wedstrijd gemakkelijk met 3-0 van Joey Doorschodt. Vervolgens moest hij tegen René Molendijk, door wat dubbels te missen verloor Lorenzo met 3-1. Dus, dubbels trainen!
Justin mocht de eerste wedstrijd tegen Colinn Haverkate. Hierop gaf Justin als reactie: “ik was niet goed, maar ik heb wel gelachen”! Topper! Van iets negatiefs iets positiefs maken! Ook hij kreeg een herkansing tegen Stijn van den Berg in de verliezersronde, helaas ging het nog niet van harte en verloor hij met 2-0.
Kevin verliest 3-0 van een beter spelende Ramon Leferink. Beland hierdoor in de verliezersronde en kwam Body Bossers tegen, hiervan wist hij 2-0 te winnen om vervolgens met 2-1 van Jeremy Doorenspleet te verliezen. Goed gestreden Kevin!
Dylan verliest 3-0 van Levy Frauenfelder. 2 legs kans als hij wat beter had geteld.. 168? Trippel 20, trippel 18. Oh nu heb ik 54 over, met 1 pijl? Dat kan niet uit? Tja denkt Levy, dan gooi ik hem maar uit! Dan maar de verliezersronde! Even makkelijk 2-1 winnen van Tijmen Groen maar bij de laatste 32 verloren van Colinn Haverkate met 2-0.

Bert wist in de poule spannend te maken door met zijn 3e tegelijk te eindigen. Daardoor moesten ze een Shoot Out spelen. Bert wist zijn zenuwen in bedwang te houden en wist hierdoor 2e in de poule te worden. Daarna mocht hij het aanleggen tegen latere finalist Roy van den Berg, helaas was dit een stapje te hoog en verloor hij met 3-0.
Lorenzo B was een van de jeugdspelers die een beker mee naar Eindhoven wist te nemen. Hij verloor zijn eerste twee poule wedstrijden maar wist de laatste nog binnen te slepen. Vervolgens mocht hij in de halve finale spelen maar deze verloor hij helaas. Toch een mooie 3/4e plaats voor Lorenzo.x
Rick wist in zijn poule gemakkelijk te winnen. Vervolgens mocht hij in de winnaarsronde aantreden tegen Pim van Bijnen. Helaas was Pim net een “maatje” te groot.
Lars won zijn eerste partij met 2-1, vervolgens mocht hij tegen zijn goede vriend Michael die hij helaas 2-1 verloor. Ook de laatste wedstrijd verloor Lars helaas. In de verliezersronde mocht Lars het aanleggen tegen Lucas Tessin. Ondanks dat Lars enorm zijn best deed verloor hij helaas met 2-0.
Cedric wist toch overtuigend door te gaan naar de winnaarsronde. Waarbij hij bij de laatste 16 tegen Damian Doorenspleet mocht gooien. Het viel niet meer zo lekker als tijdens de poule en Cedric verloor met 3-0.
Martijn wist net zoals Cedric overtuigend te winnen in de poule, zelfs van Pim van Bijnen en mocht het vervolgens in de winnaarsronde aanleggen tegen Massimo Balsamo. Martijn had hier geen moeite mee en stuurde Massimo met 3-0 naar huis. Vervolgens in de kwartfinale verloor Martijn van Roy van den Berg met 3-0. Toen mocht Martijn zijn pijlen inpakken.
Michael verliest de eerste wedstrijd met 2-0 van Andy van der Leek, vervolgens wint hij 2-1 van Lars, en ook de laatste wedstrijd wist hij te winnen met 2-1. 1e in de poule dus! Topper! Bij de winnaarsronde mocht hij tegen Karsten en deze verloor hij helaas met 3-0. De trippels waren op.. Even een nieuwe strippenkaart kopen!
Pim trainingsmaatje, aka LACO tegenstander “6-4 onee 6-5 gewonnen”. Wint 2-0 door op tijd zijn dubbels te gooien, verliest vervolgens 2-0 van Martijn die wel zijn dubbels gooit en wint zijn laatste poule wedstrijd. Dat betekend winnaarsronde voor Pim. Hier maakte hij een belofte, wat deze is vertellen we je later. Easy peasy 3-1 winnen, 3-0 winnen, 3-0 winnen. Ja het wordt saai he? Halve finale tegen Karsten Boelens. Deze ging naar Pim met 3-1. De finale op het podium, maakt hij zijn belofte waar om de 6e NDB ranking te winnen? Ja hoor! Gefeliciteerd met je eerste plek Pim! Overtuigend met 3-0 van Roy van den Berg.
Karsten aka “winnaarsronde boy”. Zit er water in de zee? Ja, hij zit weer in de winnaarsronde. Hier trof hij KDO’er Michael van Wanrooij die hij even dartles gaf, helaas voor Michael maar gefeliciteerd Karsten! Kwartfinale mocht Alain de Wilde het Karsten moeilijk maken. Ook dit lukte hem niet en Karsten won met 3-1. Dan de halve finale, toen kwam Pim van Bijnen tevoorschijn. Pim wist het Karsten wel moeilijk te maken en zelfs de overwinning mee te nemen. Eindstation voor Karsten was bij de halve finales.

Wij willen iedereen bedanken voor de support, gezelligheid, sportiviteit (af en toe, kan nog wat beter!) en de mooie resultaten.

Het volgende toernooi is 25 maart NDB Open Delft! Tot dan!

https://www.facebook.com/pg/kdodarts/photos/?tab=album&album_id=1838306136241765

TEAMBEHEER