Mandigers bij de laatste 8 geëindigd Bakens bij de laatste 64 tijdens de Dutch Open in Assen

Afgelopen weekend vond in de Bontewever te Assen wederom het jaarlijkse Darts evenement ” Dutch Open” plaats.

 

Met 4.096 deelnemers waren het Mandigers en Bakens die voor de KDO de hoogste ogen gooiden.

Op zaterdag 4 februari 2017 werden er 6 wedstrijden gespeeld en werd het deelnemers veld teruggebracht van 4.096 naar 64 deelnemers. Om dit te halen moesten de spelers maximaal 6 wedstrijden op rij winnen.

 

Joppe Bakens was van te voren niet geseated en ging regulier aan de bak. Hij wist die dag 6 wedstrijden op rij te winnen en mocht door naar de zondag, voor de laatste 64. Helaas kwam Bakens niet goed in de wedstrijd en bleef het voor Bakens bij de laatste 64.

 

Willem Mandigers had meer succes tijdens de Dutch Open. Mandigers had de eerste ronde een vrijloting en wist daarna 5 wedstrijden overtuigend te winnen. Ook Mandigers wist zijn sheetfinale te winnen en plaatste zich zo voor de laatste 64 op dag 2.

 

Dag 2 begon voor Mandigers gelijk goed met een mooie 4-0 overwinning op Michael Stoete. De laatste 32 won Mandigers van Toon Greebe (Nederlands Team) met een 4-1 overwinning. De laatste 16 ging tussen Willem en Martijn Kleermaker (Nederlands Team), het was Mandigers die de partij naar zich toe wist te trekken met een 4-2 overwinning. Bij de laatste 8 was het helaas Willem die aan het kortste eind trok en moest met 3-5 zijn meerdere erkennen in Mark McGeeney. Die later het toernooi won.

 

Het bestuur is trots op deze mooie prestaties van beide heren. En feliciteert hen dan ook met deze goede resultaten.

TEAMBEHEER