Verslag NDB ranking Beek & Donk

Deze dag begon met zijn allen aan het ontbijt in het zwaantje, met dank aan Bert!
Daarna vertrokken we met de hele bubs naar Beek en donk. Er waren 26 aspiranten, 94 junioren en 16 meisjes.
Voor de aspiranten betekende het dus spelen in een poule, en als er 9 spiranten mee zijn gebeurd het natuurlijk dat er bekende bij je in de poule spelen.
Cedric en Karsten speelden samen in de poule en wisten een spannende partij tegen elkaar neer te zetten die eindigde in een 2-1 voor Karsten. Cedric wist de andere 2 partijen te winnen met 2-0 en een 109 finish te gooien. Daarna door naar de winnaarsronde, waar hij de eerste partij helaas met 3-0 verloor.

Karsten won en verloor nog 1 partij in de poule waarna hij in de verliezersronde door ging, en bleef winnen, hij nam de beker voor de eerste plaats mee naar huis!
Lorenzo Broks ging voor de eerste keer mee naar NDB ranking,hij zat bij Pim van Bijnen in de poule, Lorenzo verloor van Pim met 2-0 en ook de andere partij verloor hij helaas. Dubbels bleken toch lastiger dan gedacht, maar in de verliezersronde lukte het wel, wist tot de halve finale te komen, maar verloor die en werd daarmee derde!

Pim deed het in de poule al goed en werd eerste, in de winnaarsronde gaf hij weinig weg aan zijn tegenstanders en in de finale gaf hij ook geen leg af en nam de beker voor de eerste plaats mee naar huis.
Rick en Bert troffen elkaar ook in de poule, het onderlinge duel werd door Rick gewonnen met 2-0 evenals zijn andere poule wedstrijd. In de winnaarsronde wilde het niet lukken en verloor Rick met 3-1 .
Bert won de andere partij in de poule met 2-0 en liep daarna tegen de uiteindelijke nummer 2 van de winnaarsronde aan waar hij met 3 1 verloor.

Martijn kwam in de poule niemand van onze jeugd tegen, wist 2 partijen met 20 te winnen en verloor er 1 met 2-0, door naar de winnaarsronde waar hij de eerste partij won met 3-0 maar helaas bij de laatste 8 verloor met 3-1
De vrienden Lars en Michael troffen elkaar in de poule, die partij won Lars met 2-1, de andere 2 partijen verloor hij met 2-0 en 2-1. In de verliezersronde had hij een vrijloting, won een partij met 2-0 om in de halve finale heel veel moeite te krijgen met de winnende dubbel te raken, helaas lukte dat zijn tegenstander net iets eerder en verloor Lars.

Michael verloor helaas ook de andere 2 wedstrijden in zijn poule, waarna hij in de verliezersronde de eerste wedstrijd won met 2-0, om daarna Lorenzo Broks tegen te komen die er met 2-0 voor zorgde dat Michael zijn toernooi klaar was.

De junioren speelden niet in poules.
Dylan verloor zijn eerste wedstrijd met 3-2, om in de verliezersronde zijn eerste wedstrijd te winnen, daarna trof hij Justin die hij met 2-1 versloeg om daarna zelf met 2-1 te verliezen.
Justin verloor zijn eerste partij met 3 0, in de verliezersronde won hij met 2-1 en liep daarna tegen Dylan aan waarvan hij, zoals eerder te lezen was, verloor met 2-1.
Kevin won zijn eerste wedstrijd met 3-1, om in de winnaarsronde zijn wedstrijd ondanks een 180 en 107 finish met 3-1 te verliezen.
Lorenzo Doeze verloor de eerste wedstrijd met 3-1, in de verliezersronde won hij 2 partijen met 2-0, en verloor daarna met 2-0.
Mike Jansen won zijn eerste partij met 3-1, daarna had hij een bye, won hij 2 partijen in de winnaarsronde met 3-0, bij de laatste 16 lieten zijn dubbels hem in de steek en verloor hij met 3-0
Mike Brands won zijn eerste partij met 3-2 en in de winnaarsronde verloor hij zijn eerste partij met 3-0.
Thomas won zijn eerste partij met 3-1, daarna in de winnaarsronde met 3-0 en daarna net verloor met 3-2.

Britt, als enige meisje met ons mee, verloor in de poule haar eerste wedstrijd. De andere 2 wedstrijden won zij met 2-0. Ze kwam in de winnaarsronde helaas meteen een sterkere tegenstandster tegen en verloor met 3-1
Het was een drukke dag met veel administratie voor de begeleiding, en de ouders maakten dan ook vaak de grap doe mij een frikandel speciaal of doe maar 4 bier wanneer iemand van de begeleiding voorbij kwam lopen met kladblok in de hand.

We willen alle ouders en andere supporters bedanken voor hun aanwezigheid!
Moe, maar super trots op alle jongens en meisje gingen we weer naar Eindhoven!

De tussenstand van de NDB ranking is te lezen op:
http://www.ndbdarts.nl/ndb-ranking

https://www.facebook.com/pg/kdodarts/photos/?tab=album&album_id=1664726593599721

 

TEAMBEHEER